Psykoterapi i Tommerup St.

Villa Vokseværk er en professionel psykoterapeut på Fyn med klinik nær Odense som, tilbyder psykoterapi. Jeg er uddannet psykoterapeut i Odense og har arbejdet som psykoterapeut siden 2008. Jeg har igennem årene hjulpet mange familier, par, grupper, børn og voksne med at løse forskellige problematikker.

Vil du vide mere om, hvad jeg kan tilbyde dig? Så kontakt mig på tlf. 24 82 84 28 og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 

​Hvorfor henvende sig om psykoterapi?

Alle kan blive ramt af svære livskriser, og der kan derfor være utallige grunde til at henvende sig til en psykoterapeut og modtage psykoterapi. Mine mange års erfaring som psykoterapeut på Fyn betyder, at jeg har stor viden om, hvordan man bedst løser forskellige problematikker. Det  kan for eksempel hjælpe med at:

 

  • ​​Give dig flere og nye muligheder i dit liv ved at øge din opmærksomhed​
  • Give dig bedre kontakt med dig selv og andre
  • Lære dig at sætte og slippe grænser
  • Give mulighed for personlig udvikling

Samtale med en neutral person

​Selvom ens venner er søde og positive og gerne vil hjælpe, så er der ofte brug for at se på problemerne med neutrale øjne. Derfor er det en god ide at gå i psykoterapi. Jeg er som psykoterapeut i Odense objektiv og dømmer ikke dine handlinger. Det eneste jeg ønsker at hjælpe dig igennem dine problemer på den bedst tænkelige måde.

 

Kontakt os omkring psykoterapi i Odense

Søger du en psykoterapeut der tilbyder psykoterapi på Fyn? Og bor du tæt på Odense? Så kontakt Villa Vokseværk. Du er meget velkommen i min klinik, men jeg kommer også gerne hjem til dig, hvis det ønskes. Ring til mig på 24 82 84 28 eller send mig en mail på kontakt@villavoksevaerk.dk. Vi sørger for at skabe det rigtige forløb til dig.

 

Læs også om familieterapi, gruppeterapi og parterapi.