Heeej – har du husket at gøre din partner glad i dag?

 Hvorfor spørger jeg om det?

Selvfølgelig har du gjort det – eller…?

Jeg er sikker på at du har haft de bedste intentioner om at gøre din partner glad, men er det rent faktisk lykkedes for dig, eller er det druknet i den travle hverdag med børn, arbejde, indkøb, madlavning og løbeturen?

Din dag ender ofte med brok, kritik og mudderkastning helt uden at du egentlig helt ved hvorfor.

Ofte er det fordi du i løbet af dagen har brugt rigtig meget energi på at opfylde andres behov – du må ikke svigte på arbejdet, for din chef skal synes du er dygtig, du skal være den perfekte forælder, og så skal du da i hvert fald også dyrke motion, for det gør naboen, kollegaen og dine venner.

Så når familien endelig er samlet, har du ikke mere energi og du er derfor mega kortluntet. Du har (nok ubevidst) en forventning om at din partner kan gætte hvad du har brug for, hvilket nok ikke er helt fair – vel..?

Så hvad med at fortælle din hvad du ønsker dig, og samtidig spørge hvad du kan gøre for at glæde din partner, så slipper du for gætterier, og det der følger med når der gættes forkert. Du bliver såret og skuffet, og begynder at brokke og kritisere over det din partner ikke gjorde og så er lavinen rullet…

 

Så hvorfor ikke starte allerede nu – tjek ud med din partner, hvad du kan gøre for at glæde.

 

Oplever du at dit parforhold havner i denne spiral, og at du ikke selv kan bryde mønsteret ved at sætte fokus på at glæde din partner, så tøv ikke med at hente professionel hjælp – vent ikke til kærlighed er blevet til had. Det er en investering i fremtiden for hele familien.

 

Nyheder

Nedenfor, har du mulighed for at til- og afmelde dig vores nyhedsbrev.​ Du har også mulighed for at læse de nyeste nyheder på vores Facebookside her!